Κάντε ανακύκλωση στα φυτά που χρησιμοποιείτε και ανανεώστε υγιεινά και φθηνά το καθημερινό σας μενού.

Ψάχνετε για έναν υγιή τρόπο για να “παράγει” περισσότερα ο κήπος σας; Θέλετε να ξέρετε τι τρώτε;

Έχει σημασία για εσάς το φαγητό σας να είναι απαλλαγμένο από φυτοφάρμακα; Καλλιεργήστε εκ νέου τρόφιμα από τα υπολείμματα της κουζίνας σας!


Σας παρουσιάζουμε 5 μεθόδους ανακύκλωσης, τις οποίες θα μπορούσαμε να “εισάγουμε” από άλλες χώρες, με σκοπό την καλύτερη αποτελεσματικότητα ανακύκλωσης στη χώρα μας.


Τροφοδοτούνται με ηλιακή ενέργεια, χωράνε έως και οκτώ φορές περισσότερα σκουπίδια από συμβατικούς κάδους ίδιου μεγέθους και... στέλνουν μήνυμα πριν ξεχειλίσουν. Οι αρχές του Λονδίνου δοκιμάζουν αυτές τις μέρες ίσως τους πιο προηγμένους κάδους απορριμμάτων στον κόσμο.


Καθώς η ανακύκλωση οικιακών αποβλήτων κάνει σημαντικά βήματα και όλο και περισσότεροι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια να μειωθεί ο όγκος των σκουπιδιών, είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγονται ορισμένα λάθη, που ενδέχεται, αντί να λύσουν, να δημιουργήσουν προβλήματα.Πολλοί είναι αυτοί που πετάνε τα σκουπίδια τους ανεξαρτήτως προελεύσεως στους μπλε κάδους απλά και μόνο επειδή είναι σε πιο κοντινή απόσταση ή είναι λιγότερο γεμάτοι.