Η ET Solar Group είναι πολυεθνική, κατασκευάστρια εταιρία φωτοβολταϊκών πλαισίων με έδρα στην Κίνα και τη Γερμανία, και 9 υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο. Η γραμμή παραγωγής της ET Solar Group, μεγέθους άνω του 1,5GW, είναι πλήρως καθετοποιημένη με όλη την διαδικασία της παραγωγής να γίνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ξεκινώντας από την επιλογή της πρώτης ύλης μέχρι την κατασκευή των κυψελών και την συναρμογή του πλαισίου. Η ET Solar συγκαταλέγεται στους 10 μεγαλύτερους κατασκευαστές φ/β πλαισίων παγκοσμίως!


Καινοτόμος τεχνολογία και ιδανικές διαδικασίες υπό αυστηρό ποιοτικό έλεγχο: Μόνο έτσι δημιουργούνται φωτοβολταϊκά στοιχεία "made by aleo".Υπερσύγχρονα αυτόματα συστήματα συγκόλλησης, συστήματα επίστρωσης, υψηλής τεχνολογίας προσομοιωτές ηλιακού φωτός και συνεχής οπτικός έλεγχος αποτελούν τα μέσα της επιτυχίας.


Η Suntech Power παράγει κορυφαία φωτοβολταϊκά προϊόντα για οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. με κεντρικά γραφεία στην Κίνα, την Ελβετία και τις ΗΠΑ και παράγωγες κλίμακας gigawatt, η Suntech έχει παράξει πάνω από 15.000.000 φωτοβολταϊκά πλαίσια για χιλιάδες πελάτες της σε περισσότερες από 80 χώρες.


Με εμπειρία 30 ετών, η Sanyo Solar είναι μια απο τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής φωτοβολταϊκών συστημάτων στον κόσμο.Με την πρωτοποριακή τεχνολογία HIT, τα φωτοβολταϊκά panels της Sanyo Solar, προσφέρουν από τις μεγαλύτερες αποδόσεις/m2 της αγοράς που πλησιάζει το 28% από τον μέσο όρο. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη παραγωγική δυνατότητα ειδικά όταν πρόκειται για περιορισμένους χώρους (π.χ. στέγες).


Η SMA Solar Technology AG ιδρύθηκε το 1981 ως αυτόνομη επιχείρηση μέσα από το Πανεπιστήμιο του Kassel, με σκοπό να αναπτύξει και να παράγει έξυπνα συστήματα ελέγχου βασιζόμενα σε υπολογιστές για την τροφοδοσία ρεύματος απομακρυσμένων περιοχών. Με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από 1,92 δισεκατομμύρια ευρώ, ο Όμιλος SMA αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των ηλιακών αντιστροφέων, της καρδιάς κάθε εγκατάστασης παραγωγής ηλιακής ενέργειας.


Ο όμιλος KOSTAL βρίσκεται σε 31 θέσεις, σε 17 χώρες, σε τέσσερεις ηπείρους και απασχολεί πάνω από 10.000 υπαλλήλους παγκοσμίως. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1912 από τον Leopold Kostal στο Ludenscheid, στην Γερμανία. Το 1995, ο εγγονός του Helmut Kostal διαίρεσε την εταιρεία σε 4 ανεξάρτητα τμήματα: Automobile Electrical, Industrial Electronics, Connectors και Test Technology. Η KOSTAL Solar Electric είναι η εταιρεία που εμπορεύεται παγκοσμίως από το 2006 τους αντιστραφείς ΡΙΚΟ. Θυγατρικές έχουν ιδρυθεί στην Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα.


Το έτος ίδρυσης της SCHUCO International KG – Hellas στην Αθήνα είναι το 1999. Ιδρύθηκε ως θυγατρική της SCHUCO International KG, απασχολεί περίπου 50 άτομα με διαρκώς ανοδική εξέλιξη και άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο των φωτοβολταϊκών απο το 2004. με έδρα στη Γλυφάδα, διαθέτει τρία εταιρικά γραφεία, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και Αποθήκη, Κέντρο εκπαίδευσης και Εκθεσιακό χώρο στο Κορωπί.


Η Krannich Solar εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα προϊόντων της, προσθέτοντας καινοτόμα προϊόντα των πλέον αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας. Πριν από κάθε προμήθεια οι αγοραστές της Krannich Solar διεξάγουν τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους.


Η εταιρεία Q CELLS είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παγκοσμίως στον τομέα της ηλιακής ενέργειας. Διαθέτει τεράστια εμπειρία ως κατασκευαστής ηλιακών κυψελών και Φωτοβολταϊκών πάνελ υψηλής απόδοσης, ενώ παράλληλα προμηθεύει τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους Φωτοβολταϊκών με τις κυψέλες της.


Η ReneSola είναι κρατική εταιρεία της Κίνας και μία από τις μεγαλύτερες πλήρως καθετοποιημένες παραγωγικές μονάδες. Κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην παραγωγή wafer και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πρώτης ύλης (πυριτίου) με ετήσια παραγωγή 3.000 ΜΤ.


H SILCIO είναι μία θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Κοπελούζου και του ομίλου της Διεθνούς Κατασκευαστικής, δύο ομίλων που από το 1997 δραστηριοποιούνται επιτυχώς σε όλους τους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, και οι οποίοι επένδυσαν πάνω από 160.000.000 € στην κατασκευή δύο εργοστασίων στην ΒΙΠΕ Πατρών για την παραγωγή πολυκρυσταλλικών Φετών Πυριτίου, Φωτοβολταϊκών Κυττάρων, και Φωτοβολταϊκών Πλαισίων.